KASTEN

Wanneer u op zoek bent naar een opbergkast van metaal, bent u bij Beerepoot Techniek op de juiste plek. Onze technische groothandel is gevestigd in Hilversum en beschikt over een ruim en uitgebreid assortiment aan technische producten, componenten, gereedschappen en werkkleding voor zowel weg-, waterbouw- en bouwgerelateerde bedrijven als particulieren. Wilt u uw werkplaats opnieuw inrichten en (lade-)kasten, rolblokken, werkbanken en/of gereedschapsbanken aanschaffen? Ontdek ons assortiment en plaats uw bestelling! 

Opbergkast van metaal

Een opbergkast van metaal is ideaal voor het opbergen van al uw gereedschap en machines. In een opbergkast sorteert u eenvoudig al uw elektrisch gereedschap, hang- en sluitwerk,  handgereedschappen, bevestigingsmaterialen en schuurmiddelen. Bij Beerepoot Techniek vindt u naast een opbergkast van metaal, een ruim assortiment aan diverse kwalitatief hoogwaardige artikelen voor uw werkplaatsinrichting. Heeft u uw werkplaats eenmaal georganiseerd? Dan liggen al uw benodigdheden binnen handbereik, werkt u efficiënter en bespaart u tijd.

Ontdek ons ruime assortiment

Heeft u interesse in de aanschaf van een opbergkast van metaal? Plaats uw bestelling voor 16.00 uur, dan verzenden wij uw artikel dezelfde dag nog! Heeft u specifieke vragen over dit product of één van onze andere producten? Of heeft u behoefte aan koopadvies op maat? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035-6217649, stuur een e-mail naar info@beerepoottechniek.nl of bezoek onze winkel in Hilversum. Wij zijn u graag van dienst. 


Er zijn geen producten in deze categorie.