• AIRTOX VEILIGHEIDSSCHOEN FM1
Formula Veiligheidsschoenen

De FM1-stijl van AIRTOX is een gloednieuwe stijl uit de verbazingwekkende wereld van AIRTOX-veiligheidsschoenen. Het is een Super Charged all-round lichtgewicht en zeer ademende veiligheidsschoen.

Deze stijl biedt de iconische nagelbeschermer AIRTOX: WHITELAYER®. Dit materiaal werd oorspronkelijk ontwikkeld in de Verenigde Staten als een speciaal project voor de Amerikaanse elite soldaten, Navy Seals, die kogelvrije vesten nodig hadden die bijzonder licht en flexibel waren. WHITELAYER® is uiterst flexibel en tegelijkertijd sterker dan staal. De geïntegreerde WHITELAYER® nagelbeschermer in de FM1 weegt slechts 32 gram en is dus 55% lichter in vergelijking met andere textiel nagelbeschermingsmaterialen. Als extra bonus is het materiaal zeer flexibel, ademend en vochtregulerend.

De FM1 biedt een buitengewoon hoog comfortniveau en is zeer antislip en hittebestendig tot 300 ° C. Het bovendeel wordt aangedreven door het PowerBreeze® luchtstroomsysteem, wat zorgt voor een efficiënt ademend vermogen en verhoogde luchtcirculatie in de schoen. De stijl is metaalvrij, zeer ademend en alleen aanbevolen voor gebruik in gebieden die geen waterbestendigheid vereisen. Middelzware dienst.
TPA Kunstof lichtgewicht neus
Brede Scandinavische pasvorm
EVA advanced schokabsorberend middenzool
Olie- Zuur en brandstofbestendige buitenzool
Hittebestendige rubberehn NRT buitenzool 300 grade

AIRTOX VEILIGHEIDSSCHOEN FM1

  • Model: 41823
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • € 254,10

    per stuks
  • Excl. BTW: € 210,00

Beschikbare opties: