Items: (0)
Total: €0,00

bedrijfskleding

                                                        

                                                                                               

 

Bedrijfs kleding is sinds 2 jaar een serieus onderdeel van onze winkel geworden. Wij zien in de markt dat steeds meer klanten, waar voorheen een overall werd gedragen, er gekozen voor een outfit van een broek gecombineerd met trui t-shirt enz.
Wij ,als Beerepoottechniek, zetten in op alle bedrijfstakken. Van Zzp's tot grote bedrijven in  de bouw- ,schilder-, installatie-, en constructiebedrijven. Ook voor de andere bedrijven waar bedrijfskleding wordt gebruikt kunnen we uiteraard het passende outfit leveren.
 

Beerepoottechniek kan ook de kleding voor de klant bedrukken of laten borduren . Het bedrukken doen wij zelf op ons bedrijf waardoor er snel geleverd kan worden als wij de transfers(logo's)van uw bedrijf op voorraad hebben liggen. Vraag erna bij onze verkoop zodat we dit precies kunnen uitleggen. Het borduren laten wij doen door een extern bedrijf.


Als hoofdmerk voeren wij MASCOT Workwear. Hiermee zijn wij in staat voor alle bedrijfstakken de juiste kleding te leveren. Verder hebben wij ook Havep , Fristad, Lemon en Soda, Santino  in het assortiment.

Wij hebben sinds kort onze nieuwe showroom geopend en zijn daar zeer trots op. Hier hebben een uitgebreid assortiment met een ruime keuze zodat de kleding gepast kan worden.

Hoe werken wij :

  • We gaan eerst bekijken welke kleding stukken de klant nodig heeft.
  • Dan bepalen welke logo's er gebruikt gaan worden. Houd rekening met minimale logogrootte van 70mm2 ivm belasting. Dit mogen ook 2 kleine logo's zijn.
  • We vragen de logo's aan bij de leverancier.
  • Doorlooptijd van dit proces is ongeveer 1 a 2 weken.

Voordelen :

  • Doordat we met 1 merk veel doen is de levertijd kort. We hebben bijna elke week een levering.
  • Ook bij kleine oplage's scherp geprijsd.
  • Geen startkosten
  • U betaald alleen de logo's.
    • Geen drukkosten ( mits de kleding bij Beerepoot is aangekocht)                                                                                  

 

We hopen U snel te mogen ontvangen in onze showroom zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Of neem contact met ons op om een afspraak te maken op locatie.

 

                            

 

 

                                                      

 
Volg ons op: