Persoonlijke beschermingsmiddelen kopen

Na 14 niet tevreden = geld terug
Kortingssysteem bij het maken van een account

Wilt u kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke beschermingsmiddelen kopen bij een gerenommeerde webshop? Beerepoot Techniek, gevestigd in Hilversum, is een technische groothandel met een ruim en gevarieerd assortiment aan technische producten en componenten, gereedschappen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen van professionele kwaliteit. Of u nu een doe-het-zelver of een professionele klusser bent: u vindt al uw benodigdheden op één adres. Ontdek ons aanbod!

Wilt u direct persoonlijke beschermingsmiddelen kopen?

Eenvoudig online persoonlijke beschermingsmiddelen kopen

Veiligheid op de werkvloer staat te allen tijde voorop, ongeacht in welke branche u werkzaam bent. U wilt natuurlijk koste wat kost ongevallen voor uzelf en anderen voorkomen. Met het dragen van de juiste beschermingsmiddelen en het naleven van veiligheidsregels komt u al een heel eind. Zoekt u de juiste beschermingsmiddelen voor uw werkzaamheden? Het kopen van diverse persoonlijke beschermingsmiddelen doet u eenvoudig in de PBM webshop van Beerepoot Techniek. Van gezichtsbescherming en voetbescherming, zoals veiligheidsschoenen met een composiet neus tot ademhalingsbescherming en gehoorbescherming: alles wat u nodig heeft voor het creëren van een veilige werkomgeving, vindt u in ons assortiment.

Profiteer van een snelle verzending

Wilt u direct persoonlijke beschermingsmiddelen kopen? Plaats uw bestelling voor 16.00 uur en wij verzenden uw product(en) dezelfde dag nog. Bent u na aankoop niet tevreden? Dan kunt u uw bestelling binnen 14 dagen retourneren. Voor vragen over onze producten of persoonlijk advies, neemt u eenvoudig contact met ons op. Bel naar 035-6217649, stuur een e-mail naar info@beerepoottechniek.nl of kom langs in onze winkel in Hilversum.


Er zijn geen producten in deze categorie.