ELEKTRA

ELEKTRA

Wanneer u elektrisch gereedschap wilt kopen, bent u bij Beerepoot Techniek op de juiste plek. Wij zijn een technische groothandel, gevestigd in Hilversum, met een breed assortiment aan gereedschap, machines en allerlei andere bouwmaterialen. Of u nu een doe-het-zelver bent of een professionele klusser met een eigen bedrijf: al uw benodigdheden bestelt u eenvoudig en snel in één en dezelfde webshop.

Elektrisch gereedschap kopen bij dé leverancier van divers bouwgereedschap

Van boorhamers, boormachines en boorschroevendraaiers tot lasapparaten, heteluchtpistolen en diverse slijpmachines: u vindt het stuk voor stuk bij Beerepoot Techniek. Met ons uitgebreide assortiment heeft u een ruime keuze uit een brede selectie aan divers elektrisch gereedschap. Maar ook ander soort gereedschap bestelt u eenvoudig op onze website. Denk hierbij aan:

·         Smeedgereedschap

·         Houtbewerkingsgereedschappen

·         Handgereedschappen

·         Pneumatisch gereedschap

·         Motorisch gereedschap

‘Niet goed, geld terug’- garantie

Wij hechten veel waarde aan u als klant. Besluit u elektrisch gereedschap te kopen in onze webshop, dan vinden wij het belangrijk dat deze producten voldoen aan al uw wensen. Voldoet het gereedschap niet aan uw verwachtingen, dan kunt u de bestelling binnen 14 dagen retourneren en krijgt u uw geld terug.

Plaats uw bestelling online of bezoek onze winkel

Weet u al precies welk elektrisch gereedschap u wilt kopen? Plaatst dan direct uw bestelling of kom langs in onze winkel in Hilversum. Voor meer informatie over onze producten en/of dienstverlening neemt u eenvoudig contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 035-6217649 of stuur een e-mail naar info@beerepoottechniek.nl


Verfijnd zoeken