WERKKLEDING

WERKKLEDING

Zoekt u gepersonaliseerde, beschermende bedrijfskleding om aan te schaffen in omgeving Hilversum? Of u nu een zelfstandige bent of werkzaam bent in een bouw-, schilder-, installatie- of constructiebedrijf: in de webshop van Beereboot Techniek bestelt u de juiste werkkleding. Ontdek de mogelijkheden!

Bedrijfskleding laten bedrukken of borduren bij onze winkel in Hilversum

Wij bieden u de mogelijkheid bedrijfskleding te laten bedrukken of borduren. Voor borduren hebben we een externe partner, maar bedrukken voeren wij intern uit. In welke bedrijfstak u ook werkzaam bent: voor ieder werkveld vindt u via onze technische groothandel de juiste gepersonaliseerde bedrijfskleding. Een greep uit ons assortiment:

·         Laskleding

·         Werkkleding van Mascot

·         Regenkleding

Dankzij ons diverse aanbod vindt u gegarandeerd de kleding die u zoekt.

Onze werkwijze

We bekijken allereerst welke kledingstukken uit ons aanbod het best passen bij uw werkzaamheden. Dan bepalen we samen welke logo’s we gebruiken. Hierbij dient u rekening te houden met een minimale grootte van 70mm2 i.v.m. belasting. Vervolgens vragen we de logo's aan bij de leverancier en moet u rekening houden met een doorlooptijd van ongeveer één tot twee weken.

Wat zijn de voordelen van bedrijfskleding bij ons in Hilversum bestellen?

Bestelt u bedrijfskleding bij ons, dan bent u verzekerd van een korte levertijd. U hoeft geen startkosten of drukkosten te betalen (mits de kleding bij Beerepoot is aangekocht) en profiteert ook bij kleine oplages van een scherp tarief. Bovendien kiest u uit veel verschillende opties.

Maak een afspraak bij onze showroom

Heeft u interesse in het aanschaffen en laten bedrukken van uw bedrijfskleding door dé specialist in Hilversum? Wij zijn u graag van dienst en ontdekken samen de mogelijkheden wat betreft werkkleding. Bestel uw items online of maak een afspraak bij onze winkel door een e-mail te sturen naar info@beerepoottechniek.nl.


Verfijnd zoeken