Bedrijfskleding

Zoekt u gepersonaliseerde, beschermende bedrijfskleding en wilt u deze bestellen bij een bedrijf, gevestigd in Hilversum? Of u nu een zelfstandige bent of werkzaam bent in een bouw-, schilder-, installatie- of constructiebedrijf: in de webshop van Beereboot Techniek bestelt u de juiste werkkleding. Ontdek de mogelijkheden!

Bedrijfskleding laten bedrukken of borduren bij onze winkel in Hilversum

Bij Beerepoot Techniek, gevestigd in Hilversum, bieden wij de mogelijkheid bedrijfskleding te laten bedrukken of borduren. Het bedrukken zelf doen wij in eigen beheer, maar het borduren laten wij wel uitvoeren door een extern bedrijf. In welke bedrijfstak u ook werkzaam bent: voor ieder werkveld bieden wij de juiste (gepersonaliseerde) bedrijfskleding. Een greep uit ons assortiment aan bedrijfskleding:

Onze werkwijze

We bekijken allereerst welke kledingstukken u als klant nodig heeft. Dan bepalen we samen welke logo’s we gebruiken. Hierbij dient u rekening te houden met een minimale logogrootte van 70mm2 i.v.m. belasting. Vervolgens vragen we de logo's aan bij de leverancier en moet u rekening houden met een doorlooptijd van ongeveer één tot twee weken.

Wat zijn de voordelen van bedrijfskleding bij ons in Hilversum bestellen?

Bestelt u bedrijfskleding bij onze technische groothandel in Hilversum, dan bent u verzekerd van een korte levertijd. U hoeft geen startkosten of drukkosten te betalen (mits de kleding bij Beerepoot is aangekocht) en profiteert ook bij kleine oplages van een scherp tarief.

Kom langs bij onze showroom in Hilversum of maak een afspraak

Heeft u interesse in het aanschaffen en laten bedrukken van uw bedrijfskleding door dé specialist in Hilversum? Wij zijn u graag van dienst en ontdekken samen de mogelijkheden. Wilt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak? Dit kan door te bellen naar 035-6217649, stuur een e-mail naar info@beerepoottechniek.nl of kom langs in onze winkel.