Beerepoot Techniek

VACATURE 

Wij zijn op zoek naar een verkoop medewerker voor 38 uur in de week.

Als verkoop medewerker ben je bezig met verkoop aan de balie, telefonische verkoop, het maken van offertes,  het onderhouden van de winkel en het opruimen van de inkomende goederen.
Zeer variërend en geen dag is hetzelfde. Heb je affiniteit hebt met Techniek en zoek je een afwisselende baan dan is dit jou kans.

Wij bieden  jou een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden .

Ben je geïnteresseerd. Loop dan binnen bij onze winkel of stuur je persoonlijke motivatie naar info@beerepoottechniek.nl

 

OVER ONS

Beerepoot Techniek is een leverancier van technische produkten en componenten , gereedschappen en werkkleding  voor de industrie, bouw , scholen ,
overheidsinstellingen , weg- en waterbouw en bouwgerelateerde bedrijven.

Met een ruime voorraad is Beerepoot Techniek in staat de klant elke dag te voorzien van alle produkten en gereedschappen  om de klus te klaren.
Met een eigen bezorgdienst rijden wij elke dag de bestellingen rond. Kijk bij onze postcode overzicht waar wij bezorgen.
De bestellingen die buiten deze regio vallen sturen wij uiteraard netjes op. Bestellingen tot 16:00 worden mits ze op voorraad zijn dezelfde dag verstuurd. 

Beerepoot Techniek weet hoe belangrijk is dat om je eigen bedrijf goed te promoten. Daarom kunnen wij de klant van A to Z voorzien van bedrukte werkkleding. 
Doordat we dit zelf in eigen beheer houden is het zelfs bij kleine aantallen al interessant om dit te maken.

Als particulier kunt U ook bij terecht bij Beerepoot Techniek .Wij verkopen een groot aantal van onze produkten per stuks omdat wij begrijpen dat de klant niet altijd volle verpakkingen wilt aanschaffen.

Ook buiten onze reguliere openingstijden kunt U Beerepoot Techniek bereiken. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. We zullen met de klant een passende oplossing bedenken.

Doordat onze enthousiaste medewerkers beschikken over technische kennis en vaardigheid kunnen zij het juiste advies geven over ons uitgebreide assortiment en industriele produkten en waar nodig is helpen met kleine technische handelingen.
Indien U een offerte wilt ontvangen zullen wij altijd proberen deze binnen 24 uur te versturen.

Beerepoot Techniek heeft een onderhouds-dienst voor HD Reinigers van het merk Dibo. Voor andere merken kunt U altijd informeren wat de mogelijkheden zijn. Het electrisch gereedschap kan Beerepoot Techniek laten repareren en keuren. 

Wij zien U graag in onze winkel !!