Van Weldkar koopt u hoogwaardige lashandschoenen

Na 14 dagen niet tevreden = geld terug
Kortingssysteem bij het maken van een account
Flexibel en servicegericht

Bij ons koopt u van Weldkar lashandschoenen van uitstekende kwaliteit. Die beschermen uw handen tegen vonken en hitte tijdens het lassen. De volledig gevoerde handschoenen zijn ondanks hun hoogwaardige materiaal aantrekkelijk geprijsd. Zowel particulieren als professionals kunnen deze handschoenen kopen bij Beerepoot Techniek in Hilversum.

Wilt u direct bestellen?

Koop van Weldkar leren lashandschoenen van topkwaliteit

Als u regelmatig laswerkzaamheden uitvoert, is het van belang u goed te beschermen tegen de vonken en de hitte. De lashandschoenen van Weldkar zijn gemaakt van rundnerfleer en zijsplitleder. Ze zijn compleet gevoerd en voldoen aan verscheidene Europese normen. Deze handschoenen zijn geschikt voor MIG-laswerkzaamheden. Bij ons kiest u uit verschillende maten. Voor meer laskleding bekijkt u het volledige assortiment in onze vestiging. U bestelt ook persoonlijke beschermingsmiddelen in onze webshop. Indien u twijfelt of de handschoenen geschikt zijn voor uw werkzaamheden, helpen onze specialisten u graag. Zo weet u zeker dat u voortaan goed beschermd bent.

Bescherm uzelf bij het lassen met deze handschoenen

Met de lashandschoenen van Weldkar werkt u gegarandeerd veilig tijdens het lassen. Wilt u de handschoenen en andere bescherming voor uw personeel aanschaffen? Schakel ons dan in als leverancier van PBM. Zo promoot u veiligheid op de werkvloer en voorkomt u ongevallen en verwondingen. Om gebruik te maken van onze diensten, belt u naar 035-6217649.


Er zijn geen producten in deze categorie.