PBM

PBM

Koop eenvoudig uw PBM in de webshop van Beerepoot Techniek: dé technische groothandel in Hilversum. Om de veiligheid op de werkvloer te waarborgen, is het belangrijk dat u uzelf beschermt met de beste beschermingsproducten. In onze webshop bieden wij een ruim assortiment aan met allerlei PBM in verschillende stijlen en veiligheidsklassen. Zo weet u zeker dat u altijd veilig op de werkvloer bent. Ontdek ons aanbod!

Eenvoudig PBM artikelen bestellen in onze webshop

Beschermt u uzelf al met de juiste voet-, hoofd-, gehoor- en gelaatsbescherming? Beerepoot Techniek is dé leverancier voor al uw producten voor de industrie en bouw. In onze uitgebreide webshop vindt u diverse PBM die u beschermen tegen gevaren op de werkvloer. Naast persoonlijke beschermingsmiddelen kunt u bij ons terecht voor al uw (bouw-)producten, componenten, gereedschappen en bedrijfskleding, zoals werkschoenen met een composiet neus. Of u nu particulier bent of een eigen bedrijf heeft: u vindt al uw benodigdheden in onze webshop. 

Kom langs in onze winkel of bestel online

Weet u al precies welke PBM u wilt aanschaffen in onze webshop? Plaats uw bestelling voor 16.00 uur en wij verzenden deze dezelfde dag nog. Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u graag weten welke PBM voor u noodzakelijk zijn? Onze enthousiaste medewerkers beschikken over de juiste expertise om u te voorzien van deskundig advies. Schroom niet en neem gerust contact met ons op. Bel naar 035-6217649, stuur een e-mail naar info@beerepoottechniek.nl of kom langs bij onze winkel in Hilversum.


Verfijnd zoeken