• DIBO SCHROBMACHINE CT71-BT70
CT71
De CT71 is een innovatieve walk-behind schrobzuigmachine die garant staat voor minder energieverbruik en hogere productiviteit. Het spitsvondige design, dat de positionering van de motor, isolatie en luchtcirculatie combineert, zorgt er eveneens voor dat de machine zeer stil in gebruik is.

De CT71 is dé oplossing voor een brede waaier aan reinigingsklussen. Dankzij haar compacte vorm, wendbaarheid en in de hoogte verstelbare hendel past deze machine zich naadloos aan de wensen van de gebruiker aan. Door het automatisch aanpassen van de borsteldruk aan de oneffenheden van de vloer staat deze schrobzuigmachine garant voor een hygienische leefomgeving.

Nota: de productkenmerken gelden niet op alle uitvoeringen.

FEATURES

ANC Silent
DBL - Double battery life
Eco select
Verwisselbare borstelkoppen
Geheugenkaart
Service menu
SLS Systeem

SPECIFICATIES

Product
Ergonomisch: In de hoogte verstelbare bedieningshendel.
Gebruiksvriendelijk: Volledige controle via 1 enkele centrale knop.
Ecologisch en economisch: 2 voorgeprogrammeerde programma’s.
Borstel, zuigrubber en waterslangen kunnen zonder gereedschap vervangen worden.
Borstel met gebruiksindicator.
SLS (Self Leveling System): Auto-nivellerend mechanisch systeem voor een constante, perfect op de vloer aangepaste, borsteldruk - Mechanisch op B/BT versies - Elektronisch op XP-versie.

ECO SELECT:

Tot 20% minder energie-, water-, en chemieverbruik;
Tot 20% langere werktijd;
Enorme geluidsreductie, zelfs meer dan gevraagd (< 54 dB)
DBL (Double Battery Life): Geoptimaliseerde laadcycli >> De HF-lader laadt de batterijen enkel wanneer dit vereist is. Dit verlengt de levensduur van de batterij tot 100%.

ANC (Advanced Noise Control): Geluidsarm >> Dankzij het spitsvondige design in combinatie met de positionering van de motor, de isolatie en de luchtverplaatsing, krijgen we een zeer stille machine in werking.

TECHNISCH

Motor:

ANC (Advanced Noise Controle): Dankzij het spitsvondige design in combinatie met de positionering van de motor, de isolatie en de luchtverplaatsing, krijgen we een zeer stille machine in werking. In de ECO SELECT modus ligt de geluidsproductie lager dan 54 dB.
ECO SELECT: Minder energieverbruik, hogere productiviteit en minder lawaai.
Batterijen:
DBL (Double Battery Life): Geopitmaliseerde laadcycli. De HF-lader laadt de batterijen enkel wanneer vereist is. Dit verlengt de levensduur van de batterijen tot 100%.
Onderhoud:
Vloerzuigrubbers: gemaakt uit latex (rubber) 4-zijdig te gebruiken.
MEMORY CARD: jouw service volledig onder controle. Service assistance management met SD-card. Aan de hand van de machine parameters is het makkelijk de service onder controle te houden en het onderhoud in te plannen.
Display: zeer gebruiksvriendelijk, gemakkelijk af te lezen en in te stellen digitaal display. Geeft de nodige informatie over:
status batterij
urenteller
ingesteld werkprogramma
waterverbruik en waterniveau
ingestelde borsteldruk (enkel bij XP-versie)
Instelbare snelheid (BT-versie)

DIBO SCHROBMACHINE CT71-BT70

  • Model: 3.126.070
  • Beschikbaarheid: verwachte levertijd 2-3 dagen
  • € 16.367,67
  • € 11.192,50

     stuks
  • Excl. BTW: € 9.250,00