PBM

PBM

Bestel eenvoudig uw PBM in de webshop van Beerepoot Techniek: dé groothandel in Hilversum. Om de veiligheid op de werkvloer te waarborgen, is het belangrijk dat u uzelf beschermt met de beste beschermingsmiddelen. In onze webshop bieden wij een ruim assortiment aan met allerlei PBM in verschillende stijlen en veiligheidsklassen. Zo weet u zeker dat u altijd veilig op de werkvloer bent.

Eenvoudig PBM aanschaffen in onze webshop

Zoekt u persoonlijke beschermingsmiddelen? Beerepoot Techniek is dé leverancier voor al uw beschermende kleding. In onze uitgebreide webshop vindt u diverse PBM die u tegen diverse gevaren beschermen, zoals vonken of zware objecten. Zo voorkomt u dat u letsel oploopt tijdens uw werk of als u regelmatig bouwt in uw vrije tijd. Kies bijvoorbeeld uit veiligheidsbrillen in diverse maten om uw ogen te beschermen. Voert u met regelmaat laswerkzaamheden uit? Bekijk dan de lashandschoenen van Weldkar om uw handen tegen vonken te beschermen.

Bestel online diverse beschermingsmiddelen
Als u niet weet welke bedrijfskleding geschikt is voor uw werkzaamheden, adviseren wij u graag. Bel voor persoonlijk advies naar 035-6217649.Weet u al precies welke PBM u wilt aanschaffen in onze webshop? Plaats dan direct uw bestelling. Bestellingen van vóór 16.00 uur verzenden we namelijk dezelfde dag nog, zodat u ze snel kunt gebruiken.


Verfijnd zoeken